Zöld percek ebédszünet, hogyan kapcsolj ki a munkahelyeden?

Online miniworkshop Valkó Zsuzsival

A PROGRAM A FÖLD NAPJA ERDŐFÜRDŐ FESZTIVÁL RÉSZE

| Helyszín: Online esemény

| Időpont: 2022. április 21. (csütörtök) 12:00-12:40

| Részvételi díj: nyilvános ingyenes

Életünk nagy részét a munkahelyen töltjük. Órákon át fontos döntéseket kell hoznunk, kapcsolatot teremtünk, feladatokat oldunk meg. Akad olyan pillanat, mikor a számunkra nehéz embereket kell helyesen kezelnünk vagy egy követelőző ügyfél igényeit kell kiszolgálnunk. Akármennyire is szereted a munkádat, néha megélhetsz a munkahelyeden nehéz helyzeteket. Ha már ennyi időt töltesz vele, legyen igazán könnyed és jó dolog a munkád az életedben! Ha a munkahelyen boldog vagy, életed többi részén is boldogabbá válsz majd. Akár vannak most épp stresszes helyzeteid az irodában, akár csak egy újabb látásmódra vágysz a mindennapokban, megosztok veled 3 olyan tippet ahhoz, hogyan legyél még boldogabb a munkahelyeden.
Mostantól valóban fenntarthatóan építheted be a természetterápiás gyakorlatokat a mindennapjaidba a heti erdőfürdő meghívásokkal! Hogy hogyan? Az előadáson minden kérdésre választ kapsz!

Természetes úton

Stresszoldó hatás

Egy legalább kétórás erdőfürdő-séta során a stresszhormonok szintje, a vérnyomás és a gondolatok mennyisége, a rágódás is csökken

Immunerősítő hatás

Egy kiadós erdőfürdőzés hatására tartósan megnövekedhet a kórokozók és a ráksejtek elpusztításáért felelős fehérvérsejtek száma a szervezetben.

Gyógyulás a léleknek

Az erdőfürdőzés jól alkalmazható a városi, túlterhelt, rohanó életmódunkból fakadó lelki problémák kiegészítő terápiáa kezelésében. Ilyenek például a kiégés, a depresszió, a szociális izoláció és a szorongásos betegségek. 

Közösségi és spirituális élmény

A csoportos erdőfürdőzés, és maga az erdőfürdő is, megerősíti a valahová tartozás élményét, és segít átélnünk, hogy valami nagyobb részei lehetünk, felismerhetjük általa helyünket az élet hálózatában.

"Különbséget tapasztalok a séta előtti állapotomhoz képest: lelkesültséget, derűt, lendületes jókedvet, ítélkezésmentes, szemlélődő létezést. A minden rendben van, a mindenre van/lesz időm, a rendnek megfelelően tudok működni, nem kell halogatni és nem kell siettetni, csak felfeküdni a a jelen pillanatra. Boldog voltam és ez a nyugalmas boldogság tényleg nagyon sokáig kitartott a tanévkezdésben is. Köszönöm!"

– Henrietta

 

Kapcsolódnál?

 

 

 

Ha üzennél...

E-mail címünk:
info@erdofurdo.org

 

 

Ha követnél bennünket...

 

 

Szakembereink

Itt találod a képzett magyar erdőfürdő-vezetők elérhetőségeit.