Párkapcsolati erdőfürdőzés Valkó Zsuzsi vezetésével

Valkó Zsuzsi vezetésével Budapesten, a Palotai-szigeten

A PROGRAM A FÖLD NAPJA ERDŐFÜRDŐ FESZTIVÁL RÉSZE

| Helyszín: Budapest, Palotai-sziget

| Időpont: 2022. április 23. (szombat) 10:00-13:00

| Részvételi díj: 8.000,- Ft / fő, 12.000,- Ft/páros jegy (a fesztivál bérletes résztvevői számára ingyenes)

| Bónusz: Bérlet vásárlása esetén fél éves előfizetést kapsz ajándékba, amely 24-35 gyakorlatot jelent. Így valóban fenntarthatóan építheted be a természetterápiát a mindennapjaidba a heti erdőfürdő meghívásokkal!

A szerelem összeköt benneteket.
Az idő viszont szétválaszthat, ha a kapcsolatotokat nem tartjátok melegen rendszeres együtt töltött minőségi idővel.
Az egymásra hangolódás egyik legnagyobb gátja a stressz és a folyamatos pörgés a megoldandó feladatokon, problémákon.
Hazaérsz de még a munkahelyi teendőiden jár a fejed. Megy a tévé, jön 3 értesítés a messengeren, lejár a mosógép és közben azt is ki kéne találni mit esztek vacsorára. Egy légtérben vagytok, de nem egymással. Ha gyerekek is vannak, akkor pláne nincs idő egymásra.
Mit szólnál egy olyan randihoz, ahol először teret és lehetőséget kapnál hogy feltöltődj és kisimulj?
Ha úgy szólíthatnátok meg egymást hogy mindketten békések és kiegyensúlyozottak vagytok?
Mi lenne ha egyszerre fedezhetnéd fel a természetet és azon keresztül a párod?
Milyen lenne úgy együtt lenni hogy csak egymásra figyeltek, mindenféle inger és zavaró tényező nélkül?
Ha szívesen kipróbálnád, akkor ez az alkalom neked szól.
Olyan lehetőségeket kaptok, amik egymás és a természet felfedezésre hívnak. Örömteli, játékos, és az intimitás elmélyítését segítő gyakorlatok által kerülhettek közelebb egymáshoz.

Tartsatok velem, lepjétek meg a párotokkal egy közös sétával! Az élmény emléke megmarad, arról nem is beszélve, hogy a kapcsolatotokat is erősíteni fogja!

Amennyiben bérletet veszel, úgy az erdőfürdőzésen kívül egy 6 hónapos erdőfürdő gyakorlatok előfizetést kapsz ajándékba! Ezzel valóban fenntarthatóan építheted be a természetterápiás gyakorlatokat a mindennapjaidba a heti erdőfürdő meghívásokkal!

 

Természetes úton

Stresszoldó hatás

Egy legalább kétórás erdőfürdő-séta során a stresszhormonok szintje, a vérnyomás és a gondolatok mennyisége, a rágódás is csökken

Immunerősítő hatás

Egy kiadós erdőfürdőzés hatására tartósan megnövekedhet a kórokozók és a ráksejtek elpusztításáért felelős fehérvérsejtek száma a szervezetben.

Gyógyulás a léleknek

Az erdőfürdőzés jól alkalmazható a városi, túlterhelt, rohanó életmódunkból fakadó lelki problémák kiegészítő terápiáa kezelésében. Ilyenek például a kiégés, a depresszió, a szociális izoláció és a szorongásos betegségek. 

Közösségi és spirituális élmény

A csoportos erdőfürdőzés, és maga az erdőfürdő is, megerősíti a valahová tartozás élményét, és segít átélnünk, hogy valami nagyobb részei lehetünk, felismerhetjük általa helyünket az élet hálózatában.

"Különbséget tapasztalok a séta előtti állapotomhoz képest: lelkesültséget, derűt, lendületes jókedvet, ítélkezésmentes, szemlélődő létezést. A minden rendben van, a mindenre van/lesz időm, a rendnek megfelelően tudok működni, nem kell halogatni és nem kell siettetni, csak felfeküdni a a jelen pillanatra. Boldog voltam és ez a nyugalmas boldogság tényleg nagyon sokáig kitartott a tanévkezdésben is. Köszönöm!"

– Henrietta

 

Kapcsolódnál?

 

 

 

Ha üzennél...

E-mail címünk:
info@erdofurdo.org

 

 

Ha követnél bennünket...

 

 

Szakembereink

Itt találod a képzett magyar erdőfürdő-vezetők elérhetőségeit.