Föld napi erdőfürdő a Kiserdőben

Erdőfürdő és AJÁNDÉK workshop (‘gyom’szakajtó és alátét készítés) a Határ úti Kiserdőben Rendes Niki vezetésével

A PROGRAM A FÖLD NAPJA ERDŐFÜRDŐ FESZTIVÁL RÉSZE

| Helyszín: Budapest, Határ úti Kiserdő

| Időpont: 2022. április 24. (vasárnap) 9:00-13:00

| Részvételi díja: 8.000,- Ft / fő, 12.000,- Ft/páros jegy (a fesztivál bérletes résztvevői számára ingyenes) +AJÁNDÉK WORKSHOP

Föld napi erdőfürdő egyik kedvenc városi erdőmben, a Határ úti Kiserdőben. 2,5-3 óra erdőfürdő +1-1,5 óra alkotás. Woskhop: ‘gyomokból’ növényekből készítünk alátétet, mini szakajtót, esetleg növényi szövést/álomfogót a fellehető növényektől, bátprságtól, életkortól függően.

Természetes úton

Stresszoldó hatás

Egy legalább kétórás erdőfürdő-séta során a stresszhormonok szintje, a vérnyomás és a gondolatok mennyisége, a rágódás is csökken

Immunerősítő hatás

Egy kiadós erdőfürdőzés hatására tartósan megnövekedhet a kórokozók és a ráksejtek elpusztításáért felelős fehérvérsejtek száma a szervezetben.

Gyógyulás a léleknek

Az erdőfürdőzés jól alkalmazható a városi, túlterhelt, rohanó életmódunkból fakadó lelki problémák kiegészítő terápiáa kezelésében. Ilyenek például a kiégés, a depresszió, a szociális izoláció és a szorongásos betegségek. 

Közösségi és spirituális élmény

A csoportos erdőfürdőzés, és maga az erdőfürdő is, megerősíti a valahová tartozás élményét, és segít átélnünk, hogy valami nagyobb részei lehetünk, felismerhetjük általa helyünket az élet hálózatában.

"Különbséget tapasztalok a séta előtti állapotomhoz képest: lelkesültséget, derűt, lendületes jókedvet, ítélkezésmentes, szemlélődő létezést. A minden rendben van, a mindenre van/lesz időm, a rendnek megfelelően tudok működni, nem kell halogatni és nem kell siettetni, csak felfeküdni a a jelen pillanatra. Boldog voltam és ez a nyugalmas boldogság tényleg nagyon sokáig kitartott a tanévkezdésben is. Köszönöm!"

– Henrietta

 

Kapcsolódnál?

 

 

 

Ha üzennél...

E-mail címünk:
info@erdofurdo.org

 

 

Ha követnél bennünket...

 

 

Szakembereink

Itt találod a képzett magyar erdőfürdő-vezetők elérhetőségeit.