Esztergomi Föld napi erdőfürdő

Erdőfürdőzés és AJÁNDÉK workshop: természet kincs ékszerkészítés Rendes Niki vezetésével

A PROGRAM A FÖLD NAPJA ERDŐFÜRDŐ FESZTIVÁL RÉSZE

| Helyszín: Esztergom, Prímás-sziget

| Időpont: 2022. április 23. (szombat) 14:00-18:00

| Részvételi díja: 8.000,- Ft / fő, 12.000,- Ft/páros jegy (a fesztivál bérletes résztvevői számára ingyenes) +AJÁNDÉK WORKSHOP

Föld napi erdőfürdő az ezerarcú Prímás-szigeten az ártéri erdőben, a Duna-parton, a hódok nyomában. Kb 2,5-3 óra erdőfürdő és 1-1,5 óra alkotás, természet kincs ékszer készítés. A Shinrin-yoku alatt talált kincsekből egy hordható, szívünknek kedves, szép emlékkel térhetünk haza, egy kis darabkát az erdőfürdő élményből.

Természetes úton

Stresszoldó hatás

Egy legalább kétórás erdőfürdő-séta során a stresszhormonok szintje, a vérnyomás és a gondolatok mennyisége, a rágódás is csökken

Immunerősítő hatás

Egy kiadós erdőfürdőzés hatására tartósan megnövekedhet a kórokozók és a ráksejtek elpusztításáért felelős fehérvérsejtek száma a szervezetben.

Gyógyulás a léleknek

Az erdőfürdőzés jól alkalmazható a városi, túlterhelt, rohanó életmódunkból fakadó lelki problémák kiegészítő terápiáa kezelésében. Ilyenek például a kiégés, a depresszió, a szociális izoláció és a szorongásos betegségek. 

Közösségi és spirituális élmény

A csoportos erdőfürdőzés, és maga az erdőfürdő is, megerősíti a valahová tartozás élményét, és segít átélnünk, hogy valami nagyobb részei lehetünk, felismerhetjük általa helyünket az élet hálózatában.

"Különbséget tapasztalok a séta előtti állapotomhoz képest: lelkesültséget, derűt, lendületes jókedvet, ítélkezésmentes, szemlélődő létezést. A minden rendben van, a mindenre van/lesz időm, a rendnek megfelelően tudok működni, nem kell halogatni és nem kell siettetni, csak felfeküdni a a jelen pillanatra. Boldog voltam és ez a nyugalmas boldogság tényleg nagyon sokáig kitartott a tanévkezdésben is. Köszönöm!"

– Henrietta

 

Kapcsolódnál?

 

 

 

Ha üzennél...

E-mail címünk:
info@erdofurdo.org

 

 

Ha követnél bennünket...

 

 

Szakembereink

Itt találod a képzett magyar erdőfürdő-vezetők elérhetőségeit.