Erdőfürdő

Pásztor Kriszta vezetésével a Budai erdőkben

A PROGRAM A FÖLD NAPJA ERDŐFÜRDŐ FESZTIVÁL RÉSZE

 | Helyszín: Budapest (KFKI)

 | Időpont: 2022. április 18. (hétfő) 14:00:00-17:00-ig

| Részvételi díj: 6-8.000,- Ft/fő (lehetőségeidhez mérten, és a fesztivál bérletes résztvevői számára ingyenes)

Hallottad-e már a fák énekét? Érezted-e már a megtartottság biztonságát a természetben? Láttad-e már magad a természet tükrében?
Ezen az erdőfürdőn a kapcsolódás élményén lesz a hangsúly. A szépségen. A szeretetteli közeledésen.

Maximális létszám: 8 fő

 
 
 

 

Természetes úton

Stresszoldó hatás

Egy legalább kétórás erdőfürdő-séta során a stresszhormonok szintje, a vérnyomás és a gondolatok mennyisége, a rágódás is csökken

Immunerősítő hatás

Egy kiadós erdőfürdőzés hatására tartósan megnövekedhet a kórokozók és a ráksejtek elpusztításáért felelős fehérvérsejtek száma a szervezetben.

Gyógyulás a léleknek

Az erdőfürdőzés jól alkalmazható a városi, túlterhelt, rohanó életmódunkból fakadó lelki problémák kiegészítő terápiáa kezelésében. Ilyenek például a kiégés, a depresszió, a szociális izoláció és a szorongásos betegségek. 

Közösségi és spirituális élmény

A csoportos erdőfürdőzés, és maga az erdőfürdő is, megerősíti a valahová tartozás élményét, és segít átélnünk, hogy valami nagyobb részei lehetünk, felismerhetjük általa helyünket az élet hálózatában.

"Különbséget tapasztalok a séta előtti állapotomhoz képest: lelkesültséget, derűt, lendületes jókedvet, ítélkezésmentes, szemlélődő létezést. A minden rendben van, a mindenre van/lesz időm, a rendnek megfelelően tudok működni, nem kell halogatni és nem kell siettetni, csak felfeküdni a a jelen pillanatra. Boldog voltam és ez a nyugalmas boldogság tényleg nagyon sokáig kitartott a tanévkezdésben is. Köszönöm!"

– Henrietta

 

Kapcsolódnál?

 

 

 

Ha üzennél...

E-mail címünk:
info@erdofurdo.org

 

 

Ha követnél bennünket...

 

 

Szakembereink

Itt találod a képzett magyar erdőfürdő-vezetők elérhetőségeit.